Просто поруч...

Цілувати твій погляд, куштувати цинічну усмішку.
Мотати, як нитку на пальці, всі твої думки.
Будь прагматиком, черствим, чи навіть бездушним.
Для мене лиш будь, просто поруч, сиди і мовчи.

Я буду вдихати запах твоєї справжності.
Гортатиму щирий погляд твій вія за вією.
Прибережи всі розумні догмати, метафори.
Я знаю на смак атоми твого відчаю.


Рецензии