Мова продовжить жити

Народ, любіть нашу мову,
Завжди її любіть!
Бо не знайдете таку чудову,
Хоч весь світ обійдіть.

Таку милозвучну, красиву
Цінуйте й не цурайтесь,
Дивуйтесь її диву
Та на краще сподівайтесь.

І весь світ дивується,
Як рідну мову можна не любити?
Ці слова ехом відчуються
Та мова все ж продовжить жити.

Пробачить нам байдужість,
Як мати образу своїй дитині,
В неї є стержень, мужність,
Вона дасть любов кожній людині.


Рецензии