Постмодерн попелюшки

Повії походять вiд попелюшок
Прикрашені, певні, прозорі, прості.
Проходять в палати з персидських подушок
Проходять повії, печальні, пусті.
Повії постійно плюють на питання
Приглушують подих в північній пітьмі
Повії – прихильниці привітання
Постійно пом’яті й постійно праві.
Повільно пливуть повсякденні події
паління, платня, перемиті плітки
покинутим поглядом п’яні повії
плетуть павутиння й пекельні пастки.
Помститися прагнуть поламані пальці
Постійному пафосу прісної гри
Повії – пани погодинної праці
Повії – плотської правди пани.
Повій презирають прекрасні принцеси
А принці по п’ятницях прагнуть повій.
Позбавлена правди приваблива преса
Приводить перелік печальних подій.

Перелік:

Повія померла на Площі Петлюри
Поліція перехопила повій.
Повію привезли до прокуратури.
Повія повісилась в по-ло-го-вій….

Постскриптум:

Повії походять вiд попелюшок
Прикрашені, певні, прозорі, прості.
Проходять в палати з персидських подушок
Проходять повії, печальні, пусті.


Рецензии
вот это поэтический рассказ!!!

Донецк Гордится   20.12.2013 15:46     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.