антропоморфний сенс буття

антропоморфний сенс буття

вагається на гільйотині,

а потім віддає життя

своїй глухо - німій дитині.

Розбіжності між тихим сном

і сонячним вогнем у вічі

живуть під спаленим вікном -

я натикалася вже двічі.


Рецензии
радостно, что в Донецке пишут, и так! на украинском)

Донецк Гордится   20.12.2013 15:44     Заявить о нарушении