Дн гойдаються наметами

Дні гойдаються наметами
Забудовують все в тінь.
я блукаю лазаретами
без глибоких сновидінь.
Ночі б’ються ретро-шаблями
За останній подих дня
Що змальований не фарбами,
а слиною забуття.
Всі нахилені над прірвою
І вагаються: Як тут?
Бути вірною? Невірною?
Чи мене і так візьмуть?...

Разгойдалися наметики
Одна одну вбила ніч -
І не якої естетики,
І  не яких протиріч.


Рецензии
люблю язык)

Донецк Гордится   20.12.2013 15:44     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.