Тихо нiжно

Тихо ніжно ступав по замерзлому краю
Ти у мене ввійшов промінь сонця  по тілі
Обережно і ніжно любо, мило  мені
Перший ти перший ти, ще ніхто не приходив
І від холоду подих твій мене зігрівав

           Пр               
Прошепчу я тобі прошепчу 
Ти в думках і ночами все снишся
Як дозрівши поля дожидала той час
         2р
Шепотіла  шепчу,дозрівала  для  тебе
І як  цвіт пустоцвіт,  облетіти не хочу
Я дозріла , доспіла в радість любий тобі

Сонця капелька світла  це коханий це ти
Перші квіти весни це коханий це ти
Я твій шепіт любові я відчую, почую
Вітерцем у любові до тебе прилечу

Тайни всі я свої їх відкрию для тебе
Мої тайни коханий це думки про тебе
Ти даруєш мені що бажала  у мріях
А я тінню твоєю буду вірно іти
Я не знала тепла лід тріщав від морозів
Зараз вірю в любов ти її мені дав


            Пр 2р


Рецензии