carpe diem

На обличчі - неначе краплі роси,
що впали з небесно-блакитних очей,
в яких грає сонце промінням своїм.

Побачиш, все зміниться, не панікуй.
На краще, побачиш, лише дочекайся.
Але якщо хочеш - carpe diem.
Ти сам твориш світ, а значить, поквапся.


Рецензии