Я волиняночка

 
 
 Волинь моя Волинь  дзвінка піснями ти
 І чиста як роса уся твоя краса
 Озеро Світязь річками повними
 Як чисте небо очі має моя Волинь
 Приїде хто до нас до серця люба всім
 Куточок раю це   Волинь моя Волинь
 
 
             Пр  2р

 Із квітів я візьму всю дивну їх красу
 З рідних лісів лугів відтінки виберу
 Блакить  озерною,  ранню, вечірнюю
 На рушнику свій край Волинський вишию
 Волинь моя Волинь я волиняночка
 Твого краю  дочка щаслива зватися


 Волинь моя Волинь,  чарівна квіточка
 Земля поліська є мов рідна матінка
 А сонце сходить ягідки блищать на сонечку
 Як в церквах дзвін звучить
 Пташиний спів в гаях
 Природи Божий храм Волинська є земля
 Красива так Волинь  мов намальована
 Я волиняночка я в цім краю живу
 Господній хрест несе  Волинь на прапорі


                Пр   2р

Із квітів я візьму всю дивну їх красу
 З рідних лісів лугів відтінки виберу
 Блакить  озерною,  ранню, вечірнюю
 На рушнику свій край Волинський вишию
 Волинь моя Волинь я волиняночка
 Твого краю  дочка щаслива зватися


Рецензии