Ваше слово пусте як i гнiв

Ваше слово пусте як і гнів

Ваше слово пусте як і гнів
Марно мучите мозок і тіло,
Ви убили майбутнє й дітей,
А тепер у широких палатах,
Де у колі пихатих свиней,
Возвеличуєте нас критикуєте,
Де усе окрім гніву цвіте
На наступне століття багате,
Наче купа понурих і пройд,
Що між золота правду ворожать,
Але правда в бідних руках,
Не дається підкупним і хижим,
Що спустошили все окрім спільних,
Легких діамантів.


Рецензии
У всякой мовы правда есть своя,
Порой она ведёт до "топора".
Как лихо загуляе в добжий край,
Тогда своё в нём место выбирай.

Юрий Луценович   20.03.2013 00:05     Заявить о нарушении