Колише сон мене

              Колише сон мене, колише,
              А я не сплю-снують думки.
              Навколо вже пануе тиша,
              Не  сплять лиш місяць, та зірки.
              Та   пахощі доносить вітер
              В мое рочинене в1кно
              О спогади! Куди вас діти
              Як ви в душі моїй давно?
              Співають півні, мабуть п’яті,
              А сон гулявий десь пропав.
              Сіріе  вже віконце в хаті
              І ранок на порозі встав.
              А я тихесенько зітхаю-
              Чи ніч була, чи не було?
              І  двері навстіж відкриваю-
              Щоб щастя в хату  увійшло...


Рецензии