Я бачу десь у далинi...

Я бачу десь у далинi...
Чи то наснилося менi?
Лунае пicня в чистiм полi,
А в небi сяють ясно зорi,
I свiтлий мicяць помiж них,
Як мiж подруженьок своIх.
А край села цвiте калина...
Cхиляе гiлки до води...
Сором"язлива, мов дiвчина...
Чи то наснилося менi...
Я бачу хлiб в широкiм полi,
Шумить колосся золоте,
А в хатi, рiдне серце мое-
Старенька мати щось пряде.
Я бачу верби над ставами,
Сади вишневi, i лани,
Козацький степ, стареньку маму...
Чи то наснилося менi?


Рецензии