Синнян башка...

(пр:Синнян башка,
Куктя йолдызлар кими...
 Башта уйлар;
Ул мине сойми?...
Юк!юк!син минеке!
Мин синеке бу доньяда!...
хич без икяу...
Гел син геня уемда...)

Киттен дя бардын!
Телефонын дяшми,
Бяйлянгян йорякляр... 
Ерактан эндяшми...

пр:

Дингезляр ничек ярсый,
Ташлама мине ташлама!
Йоряк шулай ташкалана...
Донья бездян башлана!
пр:

Сойгяненне белеп торам,
Ялгызымны калдырма!
Кетям сине хярвакыт...
Ерягемя ут салма...




припев:
(Синнян башка,
Куктя йолдызлар кими!
Башта уйлар...
Ул мине сойми...
Юк,юк син минеке,
Мин синеке...
Бу доньяда,
хич без икяу...
Гел син геня уемда...)












,

,


Рецензии