Мовчати словами умiють лише поети...

Мовчати словами уміють лише поети.
За долю секунди до зради присягу скласти,
А потім під стріли свої підставляти плечі –
На карту – життя, тільки б небу не дати впасти.

І знову летіти крізь вікна своїх ілюзій,
Щоб в тому моменті, де слава нависне роком,
Зірватися з мосту знедоленим псом-відлюдьком
І в мить перед смертю здобути блаженний спокій.

Мовчати словами уміють лише поети…


Рецензии