Мiй Макро

Не чіпай мого серця, печаль.
Не примушуй ці літні ночі
Заглядати в порожні очі,
Туги в серденьку не лишай.

Не питай, чом німіють вуста.
Розгадати мене так легко –
Як безкрила летить лелека,
Я по світу ходжу пуста.

Я листа самоті напишу,
Хай під вікнами не ночує,
Сірим інеєм намалюю
І за вітром її пущу.

Я на слові «прощай» наш політ
Не дозволю тобі обірвати,
Я живу, щоб тебе прощати,
Ти – мій Макро, а я – твій Світ.


Рецензии