Ачинма, мехрдан сагир кунгилга

            ***
Ачинма,
мехрдан сагир кунгилга
кийноги,
 сунгги хур ижобат нури
Ёрилган куксидан, мох кириб тилга
куйлар
 афсунгар бир, мехр шуурин

Ачинма,
кутармас,
 йиглоки калбинг
май ичган сабодан
 тулгонишини
Бир огиз,
 сузга,
 ташна килган лабинг
мосуво,
телбаланиб
 колишини

Ачинма,
юракка,
кон меши энди
Интик,
зор-у, зор бусадан
 касд олган
Ишк даъвосин,
 кийнок, охида тинди
Кумсаб,
мехр-жон берган-у,
  жон олган..
               ***


Рецензии