Ти все ще тут

> з Рози Ауслендер <

Викинь свій страх
у повітря

Скоро
твій час скінчиться
скоро
виросте небо
із-під трави
опадуть твої сни
у нікуди

Все ще
квітне гвоздика
дрозди співають
і ти все ще кохати можеш
слова віддарувати
ти все ще тут

Будь там, де є
Даруй все, що є


Рецензии