Севдик, севилдик, суйлолмадик

          ***

Севдик,севилдик,суйлолмадик
Акл-у,идрокимиз дастидан
Куйдик,куйиндик,куйлолмадик
Уртадаги жарлик касдидан
Мозор сукутига топиндик
Бирам ширин кирчиб юракни
Армон никобини ёпиндик
Кон какшатиб, мунис тилакни..
           ***


Рецензии