Навеснi

                До Юлії Марущюк

Як дозбираєш нектар той
Приходь до мене навесні.
До того часу дозріє вино.
Зваримо глінтвейну, мовчки питимо.
Як у німому кіно
Просто мовчатимемо,
Пізнаючи глибину одне одного…

25 лютого 2013р.


Рецензии