Дорога

Прослалася мені дорога
Серед снігів, між кучугур,
До серця рідного порогу.
Колеса потяга нічного
Читають  ноти з партитур...

Перон...Вокзальні перегуки.
Очей стрімливих не спинити!
І  на  плечах  вже  теплі руки…
Тугу журливої розлуки
Ти вже не зможеш оцінити!


Рецензии