НАД1Я

Завжди сподіваюсь!
І кличу надію...
І хвилею плине!
До ніг моїх лине...
Оманлива хвиля!
До ніг припливає
І  знову  щезає,
Неначе лякає..
За нею надходить
Вже хвиля друга:
І знову надія
У  серці зроста!
Обманює й друга -
На третю чекаю!
Одну вже за іншу
Надію стрічаю…


Рецензии