Врода


Відчуй себе природою!
Пізнай себе і зрозумій…
Ти не хизуйся вродою
Здобуток той  – не твій!
Ти серце запали любовію,
Тоді засвітиться  краса
І стане серце тобі вродою
А в шати вдягнуть небеса...


Рецензии