***

Засинаєш під шепіт осіннього вовка,
Коли йде біля церкви бойова підготовка.
Навпіл спалюєш ніч, опускаючи вії
І повзеш по слідах вітряної повії.

На твоєму обличчі синці від кохання
На ногах – від доріг, на руках – від вітання.
За труною лежать молоді шовіністи
На залізних підборах ти несеш їм поїсти.

Залишаєшся на ніч. Ллєш отруту в свій шлунок 
Вранці після сніданку віддаєш їм рахунок.
Твоя чорна спідниця в плямах від кокаїну
Налякала сьогодні безпритульну дитину.

Мені соромно тут задихатись від тебе
В намальованих снах перманентного неба.
Я в тобі загубилась, переплутавши карти
Біля нашої церкви гомонять протестанти.

Божевільні кричать, затуляючи вуха...
Це не мітинг, а справжня дешева порнуха.
Буде тиша, коли я вкраду тебе в Бога
Тільки стане поразкою ця перемога.


Рецензии
и мне пришлось по душе)

Донецк Гордится   20.12.2013 15:43     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.