Такi короткi щастя митi

Такi короткi щастя митi,
Такi солодкi з нею днi,
В своєму вiцi болем СИТI,
I байдуже що молодi.
I байдуже що серце рветься,
i байдуже що їде дах
невже в нас сили не знайдеться
щоб побороти дивний страх,
Страх втратити її єдину,
I знов залишитись на самотi,
Таку свою, таку любиму,
I бачити лиш увi снi.
У гордостi є слiв багато,
У серця лиш одне: люблю!!!
Та гордiсть може й помовчати,
коли любов кричить:помру!!!
Коли ж до губ її пiвкроку,
I свiт чекаючи завмер,
Той поцiлунок нам замiнить,
В душi пролитих слiз озер...

© Назар Гарматник


Рецензии