В садочку, д тей запитали...

В садочку, дітей запитали,
Про що мрії їхні, і сни,
І всі як один відказали:
"хоцемо сцьоб на делевах, цукелкі, в садоцку лосли,

і сцьоб, масини позезні,
І соколадки смацні,
А... і сце, ляльки "Балбі","
До діток приходять ввісні

Лиш, до Сашка, не приходять,
Цукерки й машинки у сни,
йому аби... "Татко велнувся,
І сцьоб більсе, не бу-о війни..."

© Назар Гарматник


Рецензии