дв рник

Холод моєї душі,
хай вражає тебе до кісток.
Я не говорю до людей що болить,
Мій вічний слухач - олівець і листок.
Я пишу і викидаю в смітник.
В мене хаос в думках,
Ти там вічний двірник.
Я не хочу собі брехати,
але інакше не вийде.
Я навіть боюся про тебе писати,
Бо все до біса поїде.


Рецензии