Ишк уйини

           ***
 Ишк уйини, оддий уйинмас
 Биз билмаган, минг нагмаси бор
 Биттасин хам англолмадик,бас
 Магрурдир у,узни килмас хор..
 О,айникса,ута кучлиси
 Мингларни чилпирак килгани
 Илохийси_ундан учлиси
 Устимиздан кулгани..
          ***


Рецензии