Неларни дер, ёсуман кузинг

           ***
 Неларни дер, ёсуман кузинг?
 Калбни тилка-тилка поралаб
 Тилинг айтолмаса бир сузни
 Нечун кузинг, ёкар, ут калаб?
 Пусинаман буйингни куриб
 Хазонрезги баргидай вужуд
 Аламидан кузларин уйиб
 Уч олар,кони, буркситиб ут..
          ***


Рецензии