Пройшли роки

                Пройшли роки...про що вже говорити?
                Сивіють скроні,  а в очах туман.
                А в спогадах барвінка квіти,
                Колись дівочий обіймали стан.

                Тепер  думки летять, неначе птахи в небо
                За ними серце рветься в далечінь.
                А я прохаю - не лети, не треба
                Останній промінь сонця на плечі.

                Поки за обрій сонечко не сіло,
                Поки той промінь ще в очах горить
                Ти усміхнись щоб серце не боліло,
                І все що воно просить-говори...

                Нехай кохання перше пригадае,
                Оті веселі молоді літа.
                Нехай воно як радість обіймае,
                Як та молитва для душі св’ята.


Рецензии