В землю сто ш кол нами

В землю стоїш колінами,
Торсом – в дорожній знак,
Стиглими мандаринами –
В пах.
Очі встромлюєш в пагорби
Погляд дощем стає - 
Дощ на червоні прапори
Ллє.
Час зупиняєш пальцями,
Молишся перед сном
П’єш на вокзальній станції
Ром.
Мальборо куриш з п’ятої,
З шостої десь мовчиш,
З сьомої до дев’ятої -
Спиш.
Бачиш, життя гойдається
Різністю амплітуд -
Ось вони всі стикаються
Тут.
Хочеш – танцюй під Елвіса
Хочешь – всім плюй в лице...
Завтра тобі повернеться
Все.


Рецензии
Что-то мне оно сегодня прямо в точку :)
жду от тебя новых и лучших

Ия Кива   29.12.2013 16:47     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.