Вона розмежована Франц ю Римом

Вона розмежована Францією і Римом,
Єврейською кров’ю і греко-католиком сином,
Німецькими «гутен абент», «іхь хайся», «біттте»,
А іноді і іспанськими «сіньорітта».
Сніданочки в ліжко і замість сочку – вино
Може ще в когось те ж саме колись було
Я просто не можу у цьому впізнати ту
З якою ми грались в ляльки   у дит.садку.
 
 


Рецензии
схожие нотки с Орловской)

Донецк Гордится   20.12.2013 15:39     Заявить о нарушении