Februarie

               
E  inca  februarie  dar  deacum,
Carari  primavaratice  s-au  observat  pe  drum
Din  zi  in  zi  mai  slab  e  gerul,
Si  pleaca  iarna  asta-i  adevarul.

Ea  primaverei  locul  il  cedeaza
O  ce-anotimp,  natura  o-nfrumuseteaza.
El  va  veni  si  anu-acesta  iara,
Cu  toate  ca  e  inca  februarie  afara.

E  februarie  stiu  bine,
Multasteptata  primavara  totusi  vine,
Aduce  viata  pe  pamint,
Si-o  bucurie  ca  cuvinte  nu  mai  sint.
                20.02.13. 

               
            


Рецензии