Кузларинг жон олмок учун ахд

          ***
Кузларинг жон олмок учун ахд
Килса-ю...дор булолса, кузимга..
Корачигим илиниб карахт
Хеч келолмайин, колсам, узимга

Буйнинг тутармикинсан менга?

Иккимиз хам, ишкдан чайкалиб
Жунун сахроларига  йул олсак
Гуж-гуж илонлар захридан толсак
Кум барханлар... ичра йуколиб...

Айнан..шу дам..биз висол топсак

Бир тан,бир жон булган вужудни
Довуллар чилпиратса тиконда
Ишк ифори бу деб, упсанг жондан
Чак-чак томган кон ёнган, дудни

Сен деб,куз юмардим жахондан

Бехуш йиглаб хам бехуш куйласак
Ва дард хароратида суйласак
Шумиди, ишк дея чайкалиб

Шумиди, хайрлашётган олам?
Дийдорингга бир бора туйиб...
О...шумиди...ифорлашган алам...
         ***


 


Рецензии