Ойдин кеч

Ойдин кеч..юлдуз ишвасидан хумор
Осиб куйсанг кузинг, ой зар симига
Жумбокларга банди, утмишинг бемор
Нажот тополмай колса тилсимига
Шунда хам.. айтолмайсанми?
Кийноклар кузингдан кон булок очиб
Чуктириб юборятганда тобутим
Сунгги бор.. мураласам чучиб
Шунда хам,, айтолмайсанми?
***


Рецензии