Ярим тун

     ***
Ярим тун..Ой, булут пинжига кирар
У силаб сийпалар ёйик сочини
Мажримтол сувга куч ишкини суйлар
Изхоридан узи, хумор учиниб
Дарахтларда махкам кучишган кушлар
Уйкусираб ишк завкини сурар
Чамбарчас илонлар, курятган тушлар..
Ёлгизлик вахмини, каердан билар?
*


Рецензии