Двомовнiсть

* * *

Двомовність – то солодкий пагін мов,
які в мені вирують відчайдушно,
в яких, часом, і затишно, і душно,
а інших – не сприйматиму умов.

Вони ж бо сестри! А сестра сестрі
не підставляє ніжку, і не заздрить.
Я в них на вістрі, хай не жив в Острі.
Всі суперечки, всі їх негаразди
мені даються, начебто, взнаки...

Під сперечання ті несамовиті
я підкладаю руки і роки,
щоб затишніше стало в цьому світі.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.