Перезавантаження

Надто часто у скронях болить,
І у мене складається враження,
Що, вірніше за все, суїцід –
Це звичайне перезавантаження.

Припиняючи свій алгоритм,
Не природно, а тільки за примусом
Ми на мить випадаємо з гри.
Це – на кшталт по життю антивірусом!

Що було, то залишиться там,
Як примара розтане за обрієм.
Сам для себе зіграєш Брута,
Розуміючи те, що у долі є

Тільки ти. Ти у неї один.
Ти – мисливець за синьою птахою?..
Чи ти кат?.. чи звичайний кретин? -
Ідіот на чолі із відзнакою!

Порятунок – суцільний рестарт…
Це – початок для реінкарнації!
Завіконний туман, як “стім-арт”…
А в руці?.. Образ “Стєчкіна” глянцевий…


Рецензии
надто життєво
Вам вдалось це донести
Дякую!

Кллер   17.02.2014 02:28     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.