Н би вода

Я обіцяю точно вам ,
Коли помру, то перестану
Нести словес увесь цей «хлам»
Бо ніби то піду в нірвану

З небес вже точно не погляну
І допомоги не чекайте
Бо я в труні та вже не встану
Тож гробаки мене плекайте

Допоки гноєм я не стану
Ви пам*ятаєте звичайно,
А потім як вода з під крану
Напився та закрий негайно


Рецензии