Словом

ЗалИшились  віч-на-вІч,
 Шепочемо  небесам...
 П'янкий  монотонний  спітч.
 Слова  наші  -  просто  спам.

 Танцюємо  танго  мрій,
 Втопаючи  у  багні.
 З  собою  ведемо  бій.
 За  крок  до  безодні.  Ні!

 Надихались  вітром  вже;
 Проспалися  поміж  хмар.
 Сьогодні  -  доба  пожеж.
 Зупинимось!  Крок!  Удар!

 За  руку  тримай  мене
 І  зуби  стискай  міцніш.
 Нас  сонце  наздожене,
 Бо  слово  -  гострющий  ніж.

 Ним  знищимо  морок  весь,
 Залишимось  сам-на-сам
 І  знов  між  вітрами  десь
 Всміхнемося  небесам


Рецензии