Мов карпатська мольфарка

Вчарувала мене, мов карпатська мольфарка,
Де ж ти силу черпаєш й принаду береш?
І морозить без меж, і водночас так жарко,
Ще й таке щось нестримне озвалося теж.

Увійшла, доторкнувшись, в мої сновидіння,
Тихо вразила серце цілунком терпким.
П’ю отруту до дна і вдихаю прозріння,
Ніби я – вже не я, наче й світ не такий.

Задзюрчала струмками крізь подих пустельний
Невимовно чуттєвим відлунням дзвінким.
Щойно сталося диво, вже й настрій веселий,
Все здається під силу і, навіть, думки.

Про оте потаємне, ось-ось, що впіймаю,
Про омріяну казку з щасливим кінцем.
Про сторінки буття, що, мов вітер, здіймаю
До зорі в небесах з різнобарвним вінцем.

15:37, 23.02.2013 рік.

Зображення: http://www.liveinternet.ru/users/4355626/post197752831/


Рецензии
Мама родилась на Западной Украине.
Мой любимый цветок - барвинок.
Спасибо...

Светлана Джой   15.04.2013 17:59     Заявить о нарушении
Спасибо! Удачи!

Прокопенко Юрий   29.09.2013 17:04   Заявить о нарушении
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.