Захиснику Вiтчизни

Вітчизна – це мати, родина, сім’я,
Це дім, де ти виріс, де пам’ять твоя.
Картина дитинства, що в серці жива,
Наповнює змістом щоденне буття.

Хай свято, що славить величних мужів,
Дарує омріяних сонячних днів
Вам, наші шановнії захисники,
Здоров’я, любові, натхнення, мети!

А ваші турботи – то щастя земне,
Що віру вселяє, надію дає.
Ви сил не шкодуйте – повага прийде,
Вітчизна віддячить лиш час промайне.

 

22.02.2013


Рецензии
Хай Бог дарує їм життя, а ми будем шанувати своїх героїв! З повагою.

Люба Пентелюк   27.08.2014 20:41     Заявить о нарушении
Щиро дякую за відгук!Нехай їх береже Бог!

Ольга Угнивенко   28.08.2014 22:55   Заявить о нарушении