жива вода

 Послухай ту чарівну мить
 Як гомонять живі струмки
 Де їх мелодія звучить
 Початок свій беруть річки
 Там перелітний птах води
 Торкнеться на льоту крилом
 Стоїть туманів сивий дим
 Жива вода б'є джерелом
 Там сто криниць,і сто чудес
 Йде теплий дощ у тім раю
 Струною срібною з небес
 І пише ноти солов'ю
 Сім кольорів,веселки міст
 Красою душу полонить
 Торкнеться струн зелений лист
 І дивна музика звучить
 Знов сонце золотить росу
 Красиві квіти вже цвітуть
 Дарують вічную красу
 І чудодійну воду п'ють
 І п'є береза молода
 Свій сік цілющий,як бальзам
 Чистіша срібла там вода
 Природи це чарівний храм
         


Рецензии