Ти головний

Почуття мої зриваються у вирій,
У чисте небо,у синю далечінь.
Я закриваю очі,бо тобі я вірю...
Ти - основна причина всіх земних везінь.

Твої слова солодкі,неповторні,
Примушують не спати уночі.
Ти головний для мене,інші всі сторонні,
Тебе не здатні замінити тисячі...


Рецензии