Ми зустрiлися взимку

                Ми зустрілися взимку з тобою,
                Падав наче перлиночки сніг.
                Зачаровані йшли ми обое
                Навпростець, бо не знали доріг.

                І  біліли засніжені хати,
                Світлом кликало кожне вікно.
                Кажуть щастя на світі  багато
.                А для нас воно було одно.

                А на весну як сніг той розтанув,
                І просохли стежки до воріт.
                Ми не знали розлука настане
                А від щастя короткого слід.

                Білі квіти зима розсипае,
                І нагадуе завжди мені
                Кажуть люди - що щастя бувае
                Лиш мені не зустрілось одній...


Рецензии