Лiто

І знову надворі літо,
У банці в`януть польові квіти,
Що я збирав, коли ми були діти,
Для тебе... ніби їх не було куди подіти.
Знову нові фотокартки, щасливі
В тебе очі, вони такі мрійливі,
А губи мовчать, бо такі голосливі
твої думки... та мене бавлять очі грайливі.
Знову твоє довге волосся,
Позаду золотиться колосся,
Та як би промінням воно не лилося,
Найкраща у світі лиш ти... повелося
Зустріти тебе - щирий подив,
Коли побачив - затамував подих,
Давай, я готовий на усілякий подвиг,
Лише дозволь знову тебе кохати....


Рецензии