Я вдячна Вам

Я   вдячна  Вам, за  те  що  Ви  жартуете,
Щоб  звеселялось  серце  кожен  час.
Я  вдячна  Вам, що  руки  ще  цілуете
І благородства   вогник  не  погас.

Тоді  здаеться  виростають  крила,
Їх   вітер  веснянний  кудись    жене.
І  не  для  того  щоб  я  полюбила
І  не  тому  щоб  полюбить  мене.

Багато у житті  для  нас  обману,
Коли  приносить нам весна   пожар,
В якому   так  богато  е  туману..
Як  сивий той що покотився  в  яр...

Весна  даруе  волошкові мрії,
Хоч  волошки для  де-кого бур’ян,
Весна  завжди  даруе  нам  надії
Тільки  мені чомусь завжди...дурман.


Рецензии