Волшебница

Твій погляд чарівний
Тримаю у себе,
Він просить,
Він вабить,
Він кличе до себе.
І мірно я йду
Відхиливши журбу
До тебе рідненька,
Тихенько я йду.
Солодкі уста твої
Мене жадають,
Не тяжко бо їм,
Вони туги не знають.
І я мірно йду
Бо діють ці чари,
І тають надії
Як останні примари.
Ти серце моє
Не враз сколихнула,
Про душу,
Про тіло,
Ти теж не забула.
Тече моя кров
Як чистенька водиця,
Бо люба мені
Моя чарівниця.


Рецензии