Скажений лютий прихилявсь до ночi...

               Вдохновение -
               http://www.stihi.ru/2013/02/17/8763

Скажений лютий прихилявсь до ночі,
Летіла зірка дивним блиском в очі,
На кухні дрібно падали краплини
Притишене фламенко шлейфу днини …

Коли недільний вечір скочив у тенета,
На сльози  і зітхання впало вето,
І самовіддано занурившись у мрії –
Миттєво розпушила хвіст надія…

Дозріла тиша оксамитової ночі,
Так п’янко огортала, цілувала в очі, 
Хотілось, щоби ти мені наснився, –
І місяць над бажанням заходився…

О, як же билася у скло віконне
Шалена мрія, звільнена з полону…


Рецензии
Вика, и мне очень понравился Ваш перевод этого стихотворения на мову! Радует и то, что Вам это в удовольствие - переводить с русского языка на украинский! А источник поистине вдохновляющ!!!

Валентина Агапова   21.02.2013 12:07     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.