Колежанц

Шановна  панно,  пані  Людо,
Дозвольте  Вас  так  називать.
В  це  свято,  свято  ювілею,
Ми  хочемо  Вас  привітать
І  побажати  Вам  багато,
Щоб  не  змогли  порахувать:
здоров’я,  щастя  і  удачі,
грошей  побільше,  і  держдачу
десь  біля  моря,  у  Криму,
Улітку  там  відпочивайте,
Як  можна  більше  засмагайте,
Та  про  дітей  не  забувайте.
Наступний  рік  скоро  прийде
І  перемоги  принесе.
В  районі  перша  Ви  людина,
Учитель  всім  учителям.
Дозвольте  Вам  вклонитись  низько,
З  повагою,  учителя!!!


Рецензии