О р дна, укра нська мова!

О  рідна,  українська  мова!
До  тебе  знов  звертаюсь  я,
Така  ти  милозвучна  і  сувора,
Але  за  це  -  і  любимо  ми  тя,
О  мово,  скільки  в  тобі  сили,
О  мово,  скільки  співчуття,
О  мово,  виплекана  мово,
Ну  дай  же  нам  свої  знання.
Ми  обіцяєм  вчитись  на  відмінно
і  мову  українськую  плекать,
Бо  краще  в  світі  мови  не  існує.
Тому  її  потрібно  захищать.


Рецензии