К нця св ту - не буде

Кінця  світу  -  не  буде,
Кінець  світу  -  піар...
На  прилавках,  напевне, 
закінчився  товар.
Сіль,  свічки  та  сірники  - 
Цей  товар  зараз  в  ціні.
Але  в  моді  інша  річь,  панове  - 
це  оці  кляті  бункери.
Щоб  пережити  кінець  світу
потрапити  хотять  усі,
в  оці  прокляті  бункери....


Рецензии